Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Detil naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngawangun sistem aula pilem sareng televisi anu hadé

    Sistem aula pilem sareng televisi anu berkualitas henteu ngan ukur hasil tina gabungan pangaruh alat audio-visual, tapi ogé raket pisan sareng desain hiasan anjeun. Upami detail desain hiasan anjeun diurus sacara leres, éta bakal ngamajukeun pangaruh rohangan audio-visual bumi anjeun sacara lengkep ...
    Maca deui
  • Naha anjeun keuna pantang dina panggunaan audio dina pilem sareng aula tivi?

    Kalayan popularitas alat-alat audio di aula pilem sareng televisi sareng paningkatan panggunaan ruang pilem sareng televisi, seueur alat-alat kelas luhur anu suksés ngalebetkeun kahirupan pangguna di ruang pilem sareng televisi. Audio, salaku alat utami, mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun tina pilem sareng tel ...
    Maca deui
  • Masalah minor anu paling umum anu disanghareupan dina ngawangun sistem audio-visual

    Naha TV di ruang tamu masih diperyogikeun? Dina jaman Internét sélulér, bahkan kolot parantos mimiti ngagolér dina sofa sareng nonton video sareng berita dina telepon sélulérna, sareng TV parantos lami dipareuman. Ruang tamu moal tiasa dianggurkeun ogé. Pedah pikeun Joule ningali rupa-rupa ...
    Maca deui
  • Naon anu kuring kedah lakukeun upami sistem audio-visual di bumi ngan ukur nyerep sora tapi henteu kedal?

    Sistem audio-visual bumi: umumna merhatoskeun lima poin ieu pikeun insulasi sora sareng nyerep sora. 1. Sora sistem audiovisual tiasa ngawujud ku sababaraha cara: Kahiji, pilihan pikeun bahan nyerep sora. Tapi ogé perhatoskeun kana bahan anu nyerep sora ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih panguat daya tina sistem audio-visual?

    Sistem audio-visual anu lengkep kalebet seueur sirkuit bantu sareng alat-alatna, sapertos audio, sumber sinyal, power amplifier, CD player, dll. Sound system bakal tanggel waler pikeun nampilkeun épék sistem audiovisual tina sumber sinyal ka amplifier listrik , tina kakuatan a ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun kualitas sora playback di bioskop anjeun

    Sakumaha urang terang, lingkungan akustik balé pilem sareng televisi gaduh pangaruh anu jauh langkung ageung kana pangaruh putereun sistem audio tibatan alat audio anu sanés. Sanaos seueur cara pikeun ningkatkeun lingkungan sora, teuing ngolah pilem sareng studio televisi bakal ...
    Maca deui
  • Sistem Audiovisual Kumaha milih

    Sistem audio-visual anu lengkep kalebet seueur sirkuit bantu sareng alat-alatna, sapertos audio, sumber sinyal, power amplifier, CD player, dll. Sound system bakal tanggel waler pikeun nampilkeun épék sistem audiovisual tina sumber sinyal ka amplifier listrik , tina kakuatan a ...
    Maca deui
  • Ningkatkeun kualitas sora playback

    Sakumaha urang terang, lingkungan akustik balé pilem sareng televisi ngagaduhan pangaruh anu jauh langkung ageung kana pangaruh sistem sora tibatan alat audio anu sanés. Sanaos seueur cara pikeun ningkatkeun lingkungan sora, teuing ngolah pilem pilem sareng studio televisi bakal ngajantenkeun ...
    Maca deui
  • Naha bioskop swasta dilebetkeun kana témbok atanapi nempatkeun sora di luar?

    Naha bioskop swasta lebet kana témbok atanapi nempatkeun stéréo di luar? Hal ieu sigana saderhana pisan. —— Boh nempatkeun langsung di luar sapertos Hi-Fi tradisional, atanapi langsung di lebet témbok, ngahijikeun sareng témbok, atanapi bahkan nempatkeun langsung di tukangeun layar nganggo layar audio. Naha leres th ...
    Maca deui
  • Masalah minor anu paling umum anu disanghareupan dina ngawangun sistem audio-visual

    Naha ruang tamu TV masih diperyogikeun? Dina jaman Internét sélulér, bahkan kolot parantos mimiti ngagolér dina sofa sareng nonton video sareng berita dina teleponna, sareng TV parantos lami dipareuman. Ruang tamu moal tiasa dianggurkeun ogé. Perlu kadang-kadang nonton ragam acara ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih panguat daya tina sistem audio-visual?

    Sumber: Waktos Tambihan Internét: 2020-11-05 Pencét: Sistem audio-visual anu lengkep kalebet seueur sirkuit bantu sareng alat-alatna, sapertos audio, sumber sinyal, power amplifier, CD player, jst. Sound system bakal tanggel waler pikeun presentasi tina pangaruh sistem audiovisual tina sinyal janten ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun kualitas sora playback di bioskop anjeun

    Sakumaha urang terang, lingkungan akustik balé pilem sareng televisi gaduh pangaruh anu jauh langkung ageung kana pangaruh putereun sistem audio tibatan alat audio anu sanés. Sanaos seueur cara pikeun ningkatkeun lingkungan sora, teuing ngolah pilem sareng studio televisi bakal ...
    Maca deui
  • Naha perlu nganggo bahan pangobatan akustik?

    Salajengna, urang bakal ngabahas perlakuan akustik di rohangan pidéo khusus. Ayeuna, seuseueurna desain kamar audio-visual anu didamel khusus di bumi sareng di mancanagara nganggo perlakuan akustik dugi ka langkung ageung atanapi kirang, utamina kalebet nyerep sora sareng difusi. Tangtosna, sababaraha solusi top ogé nganggo campuran akustik ...
    Maca deui
  • Strategi konfigurasi téater swasta tingkat Éntri, anjeun kedah terang sakedik

    Nalika post-90an ninggali Coke sareng nyandak térmos, nalika post-80s hoyong pisan stabilitas sareng mandi di bunderan babaturan, anjeun kedah ngahuleng sakti waktos. Sareng dina kahirupan kulawarga modéren, hal-hal anyar naon anu narik perhatian sadayana? Éta kedah janten favorit anyar swasta th ...
    Maca deui
  • Naha leres saé janten bioskop swasta di basement?

    1. Hal anu paling penting diperhatoskeun nyaéta kabocoran basement. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta sacara saksama mariksa sadaya rohangan pikeun kabocoran. Ruang bawah tanah énggal biasana bocor langkung saé, tapi basement lami rawan bocor. Bocor cai lalaunan bakal ngikis tembok sareng ngarusak alatna. Ieu mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Komposisi sistem bioskop swasta luhur

    Naon kalebet bioskop swasta luhur, ngadegna sistem bioskop swasta luhur sareng bioskop swasta luhur, kumaha cara ngalakukeun ieu, hayu Zhongle Bianxiao ngenalkeun anjeun. Komposisi sistem téater swasta luhur (eusi naon anu kalebet kana téater swasta luhur), ieu langkung ...
    Maca deui
  • Strategi praktis pikeun nyetél téater bumi

    Nalika ékonomi sosial asup kana tahap pamekaran gancang, beuki seueur kulawarga kota langkung seueur anu resep nonton pilem di bumi, anu tiasa nyingkahan kamacetan di kota dina akhir minggu sareng tiasa sacara bébas nikmati waktos pilem kulawarga sareng murangkalih. Ku alatan éta, nyetél pilem sareng tipi h ...
    Maca deui
  • Naon jinis bumi anu cocog pikeun hiasan sareng desain home téater?

    Seueur jalma anu kataji ku pilem sareng musik hoyong dipasang téater swasta di bumi supaya aranjeunna tiasa ngaraos kabungahan pilem sareng musik iraha waé. Nanging, aya patarosan sanés anu ngaganggu sadayana, nyaéta, naon jinis kamar anu cocog pikeun téater swasta. Sanaos seueur jalmi ...
    Maca deui
  • Desain hiasan téater swasta, gaya mana anu janten piring anjeun

    Ayeuna, pamasangan bioskop swasta parantos janten tren, sareng seueur peminat audio-visual bumi anu mimiti merhatoskeunana, ngarepkeun ngawangun téater swasta di bumi anu leres-leres tiasa ngahijikeun kana gaya hiasan imahna. Kusabab standar estetika sadayana a ...
    Maca deui
  • Sababaraha Kesalahpahaman dina Perawatan Akustik Teater Bumi Wasta

    Ayeuna urang henteu kedah angkat ka sababaraha bioskop komérsial ageung pikeun nonton pilem, sabab kustomisasi, pamasangan, sareng ngawangun bioskop swasta swasta independen parantos janten pilihan kaseueuran pamilik. Lingkungan nempoan bumi anu nyaman sareng épék audio-visual anu ngareureuwaskeun ...
    Maca deui
  • Naon tip pikeun mésér proyektor

    Mimiti, ukuran rohangan Pilihan proyéktor kedah gumantung kana ukuran rohangan. Upami dipasang di ruang tamu, rohangan ruang tamu kedahna cekap lega. Umumna, ruang tamu kedah langkung ti 20 méter pasagi, sanésna, upami rohanganna alit teuing, entong ...
    Maca deui
  • Kumaha carana nangtoskeun sistem sora tina home téater?

    Sumber: Internét Nambihan Waktos: 2020-11-10 Klik: Aya seueur mérek audio bioskop swasta di pasar, sareng unggal bisnis yakin yén milikna sorangan anu pangsaéna. Salaku pamilik anu badé ngawangun bioskop swasta, nyanghareupan seueur pisan mérek, sesah dicarioskeun naon anu diperyogikeun. Dina waktos ayeuna, éta pisan ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nyocogkeun panyatur sareng panguat sistem bioskop swasta?

    Anu di industri terang yén pangaruh sistem bioskop swasta mangrupikeun akibat tina aksi gabungan pakakasna. Ku alatan éta, peminat bioskop swasta bakal merhatoskeun khusus kana kombinasi pakakas nalika nyetél bioskop swasta. Barina ogé, téater swasta sanés ngagaleuh ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun suasana tontonan sistem home téater?

    Nalika urang gaduh kapercayaan pikeun nyiptakeun sistem téater swasta khusus ruang keluarga pikeun kulawarga urang, lingkungan ruang tamu anu pabalatak sareng sakumpulan peralatan audio ruang tamu anu dipésér tina harta karun parantos ngajantenkeun anjeun teu tiasa ngamimitian, sareng anjeun mimiti bajoang nganggo naon ngalakukeun? Bian Xiao nyarios ka anjeun ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah dipilih pikeun mesin HD Karaoke VOD? Merk mana anu saé

    Kalayan cakupan universal jaringan sareng téknologi digital, beuki seueur produk éléktronik pinter-definisi tinggi, sapertos mesin karaoke karaoke definisi tinggi, TV digital definisi tinggi, sareng DV digital definisi tinggi, parantos muncul dina kahirupan. Kualitas gambar definisi tinggi sareng sora qu ...
    Maca deui
  • Pilihan mesin karaoke karaoke

    Mesin karaoke karaoke mangrupikeun mesin karaoke anu kawéntar di Cina. Éta kabagi kana dua jinis: versi mandiri sareng vérsi online. Versi mandiri cocog pikeun ruang rapat unit kulawarga sareng tempat sanésna, sareng versi jaringan cocog pikeun panggunaan KTV skala ageung. Utamana ngenalkeun ...
    Maca deui
  • Pamuter Karaoke Profesional - Naha Anjeun Kedah Diajar Karaoke

    Pikeun janten pamuter karaoke propésional, anjeun kedah ngagaduhan mikropon, sababaraha lambar musik, buku anu ngeunaan musik sareng lirik, sareng anu paling penting, anjeun peryogi mesin karaoke. Mesin Karaoke sayogi kanggo dipésér ti toko-toko karaoke. Anjeun tiasa milih naha si ...
    Maca deui
  • Sakedik kanyaho ngeunaan klasifikasi panyatur

    Salaku kabutuhan kahirupan, mobil parantos lebet rébuan kulawarga di Texas. Salaku "Ceuli" mobil, audio mobil mangrupikeun pilihan kahiji tina seueur peminat modifikasi. Modifikasi audio mobil anu wajar henteu ngan ukur bakal ningkatkeun kualitas sora mobil anjeun, tapi ogé ningkatkeun nyetir anjeun. ABDI...
    Maca deui
  • Klasifikasi panyatur

    Speaker sora sering dikenal salaku tanduk. Sacara sederhana, éta alat elektro-akustik anu tiasa ngarobih sinyal listrik kana sora. Éta alat penting dina sistem audio. Salaku salah sahiji transduser éléktroacoustic anu ngarobah énergi listrik kana énergi sora, kualitas sareng charac ...
    Maca deui
  • Fitur mesin karaoke

    Diposisikan khusus pikeun panggunaan kulawarga, kaseueuran mesin karaoke di pasar dikembangkeun pikeun tempat KTV, gagal ngémutan kabutuhan anggota kulawarga. Cocog pisan pikeun panggunaan kulawarga: gampang dibawa, perpustakaan lagu lengkep, sabisa-bisa pikeun nyumponan kabutuhan pangguna, ukuranana cocog ...
    Maca deui
  • Mesin Karaoke Kulawarga

    Mesin karaoke kulawarga biasana disebat mesin karaoke karaoke. Mesin karaoke pangpayunna nyaéta perékam kasét, anu ngan ukur ukur aya sora tapi teu aya gambar. Saatos perékam pidéo kaluar dina taun 1970an, karaoke ditingkatkeun janten gambar sareng téks, sareng gambar sareng lirik dipidangkeun di ...
    Maca deui
  • Ngarasakeun Karaoke ku Nyanyi Ku Mesin Karaoke

    Mésér sistem karaoke tiasa janten investasi anu ageung, tapi upami anjeun ditingalkeun kalayan ati-ati, anjeun bakal ningali yén seueur seueur kauntungan anu dipikagaduh. Sistem karaoke ktv Anjeun kéngingkeun kauntungan ngagaduhan panyatur karaoke nyalira, sareng anjeun tiasa nganggo aranjeunna di bumi anjeun nyalira. Éta henteu janten langkung saé tibatan ieu. Wh ...
    Maca deui
  • Sadayana Ngeunaan Sistem Karaoke

    Upami anjeun parantos nyobian milari jalan pikeun mikaresep musik sareng nyanyi dina waktos anu sami, anjeun bakal resep diajar kumaha cara ngagunakeun sistem karaoke. Sistem karaoke ktv Karaoke mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar nyarios langkung épéktip sareng nganyatakeun diri pikeun batur. Nalika anjeun nyanyi kana mesin karaoke, ...
    Maca deui
  • Sistem Speaker DJ anu Powered - Pitunjuk Singget pikeun Milarian Speaker DJ Anu Katuhu

    Seueur jalma nganggo kecap "speaker DJ" pikeun ngajelaskeun spéker naon waé anu didesain pikeun ngaluarkeun musik nyaring ka sakumpulan jalma dina volume anu sangat kuat di tempat umum. Speaker dj anu dikuatkeun Suasana aula, aula resepsi kawinan, komo anu leutik Klub jogét informal sadayana conto tina ...
    Maca deui
  • Naon Ari Pamaén Karaoke?

    Pamaén KTV Karaoke mangrupikeun alat anu saé pikeun saha waé anu ngupingkeun ngupingkeun musik karesepna atanapi komo kana dunya nyanyi sareng pamuter karaoke.ktv karaoke pamuter Seueur jalma resep karaoke sareng senang-senang anu aya dina éta. Upami anjeun salah sahiji jalma sareng hoyong nyanyi sareng pe ...
    Maca deui
  • Bédana antara touch all-in-one mesin sareng komputer biasa

    Mimiti, tampilan Komputer biasa, kalebet komputer desktop sareng notebook, ukuran paling umum nyaéta 14,5 dugi 22 inci; sedengkeun layar sentuh sadaya-dina-hiji mesin tiasa dibagi kana seueur modél, mesin sadaya-dina-hiji digantungkeun dina témbok teras disimpen langsung dina taneuh, si ...
    Maca deui
  • Tampilan industri mana anu langkung saé?

    Pilihan paméran industri henteu langkung mahal langkung saé, tapi pikeun milih produk anjeun nyalira numutkeun kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun anjeun pangalaman anu paling cocog. Ieu di handap ngajelaskeun kumaha milih tampilan industri anu paling merenah tina sudut pandang kahirupan latar, tiis ...
    Maca deui
  • Naon Anu Kedah Milari Dina Mesin Karaoke

    Naha anjeun kantos nguping aya sistem Karaoke KTV? Ieu mangrupikeun tambahan paling anyar pikeun sadaya unit hiburan anu dijantenkeun pikeun mesin karaoke sistem hiburan di bumi. Dina istilah anu paling saderhana, sistem Karaoke KTV mangrupikeun TV anu parantos dirobih janten mesin Karaoke. Sapertos ...
    Maca deui
  • Diajar Kumaha Nyanyi Karaoke - Naon Anu Kedah Anjeun Pertimbangkeun

    Katerangan: Aplikasi musik online Amérika munggaran diluncurkeun dina nami Karaoke di 2021 teras kana alat ios di 2021.sing karaoke Program anu mimitina museur kana diajar metode nyanyi tradisional Jepang sapertos téhnik bernapas, nada vokal, enkripsi, diksi sareng nada. Dina l ...
    Maca deui
  • Sejarah Of Karaoke

    Musik Karaoke diwangun ku wirahma anu disetél ka lagu-lagu anu ditembangkeun ku anu ngadangukeun. Musik Karaoke bénten sareng bentuk musik anu sanés kumargi seuseueurna ditembangkeun nalika maénkeunana. Ieu masihan karaoke sentuhan spontanitas anu nambahan, anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun ngadangukeun. sistem karaoke dimana ...
    Maca deui
  • Milih Sistem Mikrofon Tanpa kabel

    Cordless Microphone Systems janten langkung populér di musisi sareng pecinta musik anu sanés. Henteu aya deui hariwang ngeunaan kabel anu ngahubungkeun potongan peralatan anu sanés deui, atanapi hariwang ngeunaan headset atanapi earbud anu teu cocog. Sistem mikropon tanpa kabel mangrupikeun serbaguna ...
    Maca deui
  • Faktor Anu Kedah Diémutan Nalika Mésér Mikropon Sistem Karaoke

    Upami anjeun di pasar pikeun sistem karaoke bumi anyar, anjeun bakal hoyong ningali ogé pilihan anu sayogi pikeun mikropon ogé. Mikropon sistem karaoke Kualitas sora anjeun paling penting nalika anjeun nyanyi sareng éta penting pisan pikeun anjeun ngagaduhan alat anu pas pikeun anjeun tiasa nyanyi s ...
    Maca deui
  • Kauntungan Mesin Karaoke Portabel

    Upami anjeun badé nganggo mesin karaoke portabel, éta panginten kumargi anjeun hoyong nyanyi ka tingkat salajengna. Anjeun terang kumaha bangorna upami aya anu overact atanapi nyobian janten lucu atanapi langkung penting, nalika aranjeunna henteu nyanyi pisan. Mesin karaoke portabel ngamungkinkeun anjeun nyanyi nalika anjeun ...
    Maca deui
  • Kumaha mésér mikropon nirkabel pribadi? Naon cara mésér mikropon nirkabel

    Mikropon anu dijual di pasar utamina dibagi kana dua kategori numutkeun kana sirah pikap: hiji nyaéta mikropon dinamis, anu utamina dicirikeun ku kualitas sora anu saé sareng henteu meryogikeun catu daya; anu sanésna mangrupikeun mikropon kondensor, anu dicirikeun ku daya tahan. Hai ...
    Maca deui
  • Kumaha ngonpigurasikeun mikropon di ruang rapat anu cerdas

    Mikrofon konperénsi siga anu saderhana, tapi sanés. Mangrupikeun sistem audio-visual anu kuat anu diwangun ku rupa-rupa pakakas anu beunghar. Ngan lamun sistem konperénsi dikonfigurasi numutkeun kabutuhan anu béda-béda palanggan tiasa sistem konperénsi mangpaatkeun advan na ...
    Maca deui
  • Naha Kuring Ngagaleuh Mesin Karaoke Anyar?

    Aya seueur jinis sistem karaoke bumi di pasar. Sistem mesin karaoke Sababaraha diantarana mangrupikeun sistem audio saderhana anu ngamungkinkeun anjeun nyanyi kana mikropon, teras panyaturna bakal maénkeun deui sora anjeun. Anu sanés kumplit sareng antar muka komputer anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun lagu audio ...
    Maca deui
  • Milarian Mesin Karaoke Kalayan Lagu Kanggo Nyanyi

    Upami anjeun mikir ngeunaan nyetél mesin karaoke di bumi, anjeun kedah tumut kana sababaraha hal. Upami anjeun hoyong tiasa nyanyi sasarengan lagu-lagu karesep anjeun sareng ngajantenkeun jalmi-jalmi keom ka anjeun, maka anjeun kedah kaluar sadayana. Kéngingkeun mesin karaoke pangsaéna kalayan lagu anu anjeun resep sareng anu ...
    Maca deui
  • Pangwangunan hareup spéker nirkabel

    Diperkirakeun yén ti 2021 dugi ka 2026, pasar spiker nirkabel global bakal tumuh dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa langkung ti 14%. Pasar spéker nirkabel global (diitung ku pendapatan) bakal ngahontal pertumbuhan absolut 150% salami periode ramalan. Salami periode 2021-2026, marke ...
    Maca deui
  • Speaker telepon leyuran tahan cai

    Kalayan kamekaran telepon pinter, telepon sélulér parantos janten kabutuhan dina kahirupan urang. Éta henteu ngan ukur dianggo salaku alat komunikasi, tapi ogé hiburan, pamayaran, sareng vibrato. Éta tiasa nyandak urang genah. Nanging, upami telepon sélulérna henteu ngagaduhan fungsi tahan cai, sareng teu dihaja ...
    Maca deui
  • Peran sareng kaunggulan sareng karugian tina panguat daya audio

    Panguat daya audio terpadu disebut salaku kasuksésan anu disetél. Fungsi amplifier terintegrasi nyaéta pikeun nguatkeun kakuatan sinyal listrik anu lemah anu dikirim ku sirkuit panggung payun, sareng ngahasilkeun arus anu cukup ageung pikeun ngajalankeun spéker pikeun ngarengsekeun konvérsi elektro-akustik ....
    Maca deui
  • Perkenalan singget pikeun amplifier audio

    Panguat audio mangrupikeun alat anu ngarekonstruksikeun sinyal audio input kana unsur kaluaran anu ngahasilkeun sora. Volume sinyal sareng tingkat kakuatan anu direkonstruksi kedah leres-leres, distorsi anu épéktip sareng lemah. Kisaran audio sakitar 20Hz dugi ka 20000Hz, janten panguatna kedah ngagaduhan anu saé ...
    Maca deui
  • Bubuka mesin Karaoke

    Mesin karaoke dibagi kana: mesin karaoke mandiri sareng mesin karaoke online. Dibagi ku tujuan: mesin karaoke komérsial, mesin karaoke bumi 1. Jalma anu resep musik, resep nyanyi, sareng hoyong janten penyanyi populer: Pindah KTV ka bumi, nyanyi sakahayang anjeun, sareng janten anjeun ...
    Maca deui
  • Skala pasar mesin Karaoke di 2021

    Skala pasar industri mesin karaoke di 2021 didasarkeun kana sajumlah ageung panilitian langsung sareng monitoring data anu ngaliput industri utama (kalebet nilai kaluaran sareng kaluaran produk udagan atanapi industri dina waktos anu parantos ditangtoskeun, jst., Dumasar kana populasi, kabutuhan masarakat, ...
    Maca deui
  • Perkenalan mikropon nirkabel

    a. Modél Qualtz LOCked: Éta ngagunakeun osilator kuarsa pikeun ngahasilkeun frékuénsi tetep anu pas sareng stabil pikeun ngirim sareng nampi. Sirkuitna saderhana sareng biayana kirang. Éta mangrupikeun rarancang sirkuit standar mikropon nirkabel ayeuna. Jenis mikropon sareng panarima ieu ngan ukur tiasa ...
    Maca deui
  • Babagian frékuénsi mikropon nirkabel

    Sakumaha seueur frékuénsi anu ngabédakeun antara bagéan V sareng bagéan U tina bagéan nirkabel mikropon U sareng bagéan V nganggo frékuénsi transmisi sinyal radio anu béda. Éta sadayana pita frékuénsi radio amatir. Pita UHF mangrupikeun pita frékuénsi luhur pisan sareng frékuénsi pusat 145 MH ...
    Maca deui
  • aplikasi panguat Bluetooth

    1. adaptor panguat Bluetooth sareng sababaraha interface USB interface: flash disk type, Mini Key type, tilepan type, box. Dipaké dina komputer Windows kalayan palabuhan USB sareng Mac sareng Mac OS X. Salaku conto, Sony PCGA-BA1, leutik sareng imutna, ngan ukur beuratna 5g, lampu indikator dina buntutna ngagenclang lampu biru ...
    Maca deui
  • Perkenalan pikeun panguat Bluetooth

    Panguat Bluetooth mangrupakeun jinis téknologi transmisi jaringan nirkabel. Dina waktos éta, téknologi nirkabel parantos lami, sareng sawatara diantarana ogé parantos lebet kana tahap anu déwasa. Salaku conto, téknologi infra red tiasa dipendakan dina sababaraha produk éléktronik konsumén sapertos home a ...
    Maca deui
  • Pamuter Karaoke

    Kiwari, beuki seueur jalma nganggo pamaén karaoke modéren pikeun meredih tekanan dina damel sareng diajar kahirupan. Sababaraha jalmi aya di KTV, tapi seueur jalma resep nyanyi di bumi, anu henteu ngan ukur merenah tapi ogé langkung saluyu sareng kahoyong masarakat pikeun ngahibur pangaruh audiovisual. Pamaén Karaoke ...
    Maca deui
  • What is amplifier?

    Naon panguat?

    Peralatan Karaoke salian ti spéker, alat musik penting pisan, kualitas panguatna sorangan ogé penting pisan. Fungsi KTV kedah digabungkeun sareng ukuran kamar anjeun sareng bahan hiasan. Daérah anu béda dina kamar kedah nganggo panguat listrik anu béda. Perhatoskeun ...
    Maca deui
  • Live Singing

    Nyanyi Langsung

      Stan kami di Canton Fair sareng Hongkong Electronics Fair  
    Maca deui
  • What is karaoke?

    Naon karaoke?

    Ngaran karaoke asalna tina kecap Jepang "kekosongan" sareng "orkestra". Gumantung kana kontéks na, karaoke tiasa hartosna jinis tempat hiburan, nyanyi ka backtrack, sareng alat pikeun ngaréproduksi backtracks. Henteu masalah kontéks na, urang salawasna ngagambarkeun mikropon, lampu caang ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/6