Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Naon anu kedah dipilih pikeun mesin HD Karaoke VOD? Merk mana anu saé

    Kalayan cakupan universal jaringan sareng téknologi digital, beuki seueur produk éléktronik pinter-definisi tinggi, sapertos mesin karaoke karaoke definisi tinggi, TV digital definisi tinggi, sareng DV digital definisi tinggi, parantos muncul dina kahirupan. Kualitas gambar definisi tinggi sareng sora qu ...
    Maca deui
  • Pilihan mesin karaoke karaoke

    Mesin karaoke karaoke mangrupikeun mesin karaoke anu kawéntar di Cina. Éta kabagi kana dua jinis: versi mandiri sareng vérsi online. Versi mandiri cocog pikeun ruang rapat unit kulawarga sareng tempat sanésna, sareng versi jaringan cocog pikeun panggunaan KTV skala ageung. Utamana ngenalkeun ...
    Maca deui
  • Pamuter Karaoke Profesional - Naha Anjeun Kedah Diajar Karaoke

    Pikeun janten pamuter karaoke propésional, anjeun kedah ngagaduhan mikropon, sababaraha lambar musik, buku anu ngeunaan musik sareng lirik, sareng anu paling penting, anjeun peryogi mesin karaoke. Mesin Karaoke sayogi kanggo dipésér ti toko-toko karaoke. Anjeun tiasa milih naha si ...
    Maca deui
  • Sakedik kanyaho ngeunaan klasifikasi panyatur

    Salaku kabutuhan kahirupan, mobil parantos lebet rébuan kulawarga di Texas. Salaku "Ceuli" mobil, audio mobil mangrupikeun pilihan kahiji tina seueur peminat modifikasi. Modifikasi audio mobil anu wajar henteu ngan ukur bakal ningkatkeun kualitas sora mobil anjeun, tapi ogé ningkatkeun nyetir anjeun. ABDI...
    Maca deui
  • Klasifikasi panyatur

    Speaker sora sering dikenal salaku tanduk. Sacara sederhana, éta alat elektro-akustik anu tiasa ngarobih sinyal listrik kana sora. Éta alat penting dina sistem audio. Salaku salah sahiji transduser éléktroacoustic anu ngarobah énergi listrik kana énergi sora, kualitas sareng charac ...
    Maca deui
  • Fitur mesin karaoke

    Diposisikan khusus pikeun panggunaan kulawarga, kaseueuran mesin karaoke di pasar dikembangkeun pikeun tempat KTV, gagal ngémutan kabutuhan anggota kulawarga. Cocog pisan pikeun panggunaan kulawarga: gampang dibawa, perpustakaan lagu lengkep, sabisa-bisa pikeun nyumponan kabutuhan pangguna, ukuranana cocog ...
    Maca deui
  • Mesin Karaoke Kulawarga

    Mesin karaoke kulawarga biasana disebat mesin karaoke karaoke. Mesin karaoke pangpayunna nyaéta perékam kasét, anu ngan ukur ukur aya sora tapi teu aya gambar. Saatos perékam pidéo kaluar dina taun 1970an, karaoke ditingkatkeun janten gambar sareng téks, sareng gambar sareng lirik dipidangkeun di ...
    Maca deui
  • Ngarasakeun Karaoke ku Nyanyi Ku Mesin Karaoke

    Mésér sistem karaoke tiasa janten investasi anu ageung, tapi upami anjeun ditingalkeun kalayan ati-ati, anjeun bakal ningali yén seueur seueur kauntungan anu dipikagaduh. Sistem karaoke ktv Anjeun kéngingkeun kauntungan ngagaduhan panyatur karaoke nyalira, sareng anjeun tiasa nganggo aranjeunna di bumi anjeun nyalira. Éta henteu janten langkung saé tibatan ieu. Wh ...
    Maca deui
  • Sadayana Ngeunaan Sistem Karaoke

    Upami anjeun parantos nyobian milari jalan pikeun mikaresep musik sareng nyanyi dina waktos anu sami, anjeun bakal resep diajar kumaha cara ngagunakeun sistem karaoke. Sistem karaoke ktv Karaoke mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar nyarios langkung épéktip sareng nganyatakeun diri pikeun batur. Nalika anjeun nyanyi kana mesin karaoke, ...
    Maca deui
  • Sistem Speaker DJ anu Powered - Pitunjuk Singget pikeun Milarian Speaker DJ Anu Katuhu

    Seueur jalma nganggo kecap "speaker DJ" pikeun ngajelaskeun spéker naon waé anu didesain pikeun ngaluarkeun musik nyaring ka sakumpulan jalma dina volume anu sangat kuat di tempat umum. Speaker dj anu dikuatkeun Suasana aula, aula resepsi kawinan, komo anu leutik Klub jogét informal sadayana conto tina ...
    Maca deui
  • Naon Ari Pamaén Karaoke?

    Pamaén KTV Karaoke mangrupikeun alat anu saé pikeun saha waé anu ngupingkeun ngupingkeun musik karesepna atanapi komo kana dunya nyanyi sareng pamuter karaoke.ktv karaoke pamuter Seueur jalma resep karaoke sareng senang-senang anu aya dina éta. Upami anjeun salah sahiji jalma sareng hoyong nyanyi sareng pe ...
    Maca deui
  • Bédana antara touch all-in-one mesin sareng komputer biasa

    Mimiti, tampilan Komputer biasa, kalebet komputer desktop sareng notebook, ukuran paling umum nyaéta 14,5 dugi 22 inci; sedengkeun layar sentuh sadaya-dina-hiji mesin tiasa dibagi kana seueur modél, mesin sadaya-dina-hiji digantungkeun dina témbok teras disimpen langsung dina taneuh, si ...
    Maca deui
  • Tampilan industri mana anu langkung saé?

    Pilihan paméran industri henteu langkung mahal langkung saé, tapi pikeun milih produk anjeun nyalira numutkeun kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun anjeun pangalaman anu paling cocog. Ieu di handap ngajelaskeun kumaha milih tampilan industri anu paling merenah tina sudut pandang kahirupan latar, tiis ...
    Maca deui
  • Naon Anu Kedah Milari Dina Mesin Karaoke

    Naha anjeun kantos nguping aya sistem Karaoke KTV? Ieu mangrupikeun tambahan paling anyar pikeun sadaya unit hiburan anu dijantenkeun pikeun mesin karaoke sistem hiburan di bumi. Dina istilah anu paling saderhana, sistem Karaoke KTV mangrupikeun TV anu parantos dirobih janten mesin Karaoke. Sapertos ...
    Maca deui
  • Diajar Kumaha Nyanyi Karaoke - Naon Anu Kedah Anjeun Pertimbangkeun

    Katerangan: Aplikasi musik online Amérika munggaran diluncurkeun dina nami Karaoke di 2021 teras kana alat ios di 2021.sing karaoke Program anu mimitina museur kana diajar metode nyanyi tradisional Jepang sapertos téhnik bernapas, nada vokal, enkripsi, diksi sareng nada. Dina l ...
    Maca deui
  • Sejarah Of Karaoke

    Musik Karaoke diwangun ku wirahma anu disetél ka lagu-lagu anu ditembangkeun ku anu ngadangukeun. Musik Karaoke bénten sareng bentuk musik anu sanés kumargi seuseueurna ditembangkeun nalika maénkeunana. Ieu masihan karaoke sentuhan spontanitas anu nambihan, anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun ngadangukeun. sistem karaoke dimana ...
    Maca deui
  • Milih Sistem Mikrofon Tanpa kabel

    Cordless Microphone Systems janten langkung populér di musisi sareng pecinta musik anu sanés. Henteu aya deui hariwang ngeunaan kabel anu ngahubungkeun potongan peralatan anu sanés deui, atanapi hariwang ngeunaan headset atanapi earbud anu teu cocog. Sistem mikropon tanpa kabel mangrupikeun serbaguna ...
    Maca deui
  • Faktor Anu Kedah Diémutan Nalika Mésér Mikropon Sistem Karaoke

    Upami anjeun milari sistem karaoke bumi énggal, anjeun bakal hoyong ningali opsi anu sayogi pikeun mikropon ogé. Mikropon sistem karaoke Kualitas sora anjeun paling penting nalika anjeun nyanyi sareng éta penting pisan pikeun anjeun ngagaduhan alat anu pas pikeun anjeun tiasa nyanyi s ...
    Maca deui
  • Kauntungan Mesin Karaoke Portabel

    Upami anjeun badé nganggo mesin karaoke portabel, éta panginten kumargi anjeun hoyong nyanyi ka tingkat salajengna. Anjeun terang kumaha bangorna upami aya anu overact atanapi nyobian janten lucu atanapi langkung penting, nalika aranjeunna henteu nyanyi pisan. Mesin karaoke portabel ngamungkinkeun anjeun nyanyi nalika anjeun ...
    Maca deui
  • Kumaha mésér mikropon nirkabel pribadi? Naon cara mésér mikropon nirkabel

    Mikropon anu dijual di pasar utamina dibagi kana dua kategori numutkeun kana sirah pikap: hiji nyaéta mikropon dinamis, anu utamina dicirikeun ku kualitas sora anu saé sareng henteu meryogikeun catu daya; anu sanésna mangrupikeun mikropon kondensor, anu dicirikeun ku daya tahan. Hai ...
    Maca deui
  • Kumaha ngonpigurasikeun mikropon di ruang rapat anu cerdas

    Mikrofon konperénsi siga anu saderhana, tapi sanés. Mangrupikeun sistem audio-visual anu kuat anu diwangun ku rupa-rupa pakakas anu beunghar. Ngan lamun sistem konperénsi dikonfigurasi numutkeun kabutuhan anu béda-béda palanggan tiasa sistem konperénsi mangpaatkeun advan na ...
    Maca deui
  • Naha Kuring Ngagaleuh Mesin Karaoke Anyar?

    Aya seueur jinis sistem karaoke bumi di pasar. Sistem mesin karaoke Sababaraha diantarana mangrupikeun sistem audio saderhana anu ngamungkinkeun anjeun nyanyi kana mikropon, teras panyaturna bakal maénkeun deui sora anjeun. Anu sanés kumplit sareng antar muka komputer anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun lagu audio ...
    Maca deui
  • Milarian Mesin Karaoke Kalayan Lagu Kanggo Nyanyi

    Upami anjeun mikir ngeunaan nyetél mesin karaoke di bumi, anjeun kedah tumut kana sababaraha hal. Upami anjeun hoyong tiasa nyanyi sasarengan lagu-lagu karesep anjeun sareng ngajantenkeun jalma-jalma kacapangan anjeun, maka anjeun kedah kaluar sadayana. Kéngingkeun mesin karaoke pangsaéna kalayan lagu anu anjeun resep sareng anu ...
    Maca deui
  • Pangwangunan hareup spéker nirkabel

    Diperkirakeun yén ti 2021 dugi ka 2026, pasar spiker nirkabel global bakal tumuh dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa langkung ti 14%. Pasar spéker nirkabel global (diitung ku pendapatan) bakal ngahontal pertumbuhan absolut 150% salami periode ramalan. Salami periode 2021-2026, marke ...
    Maca deui
  • Speaker telepon leyuran tahan cai

    Kalayan kamekaran telepon pinter, telepon sélulér parantos janten kabutuhan dina kahirupan urang. Éta henteu ngan ukur dianggo salaku alat komunikasi, tapi ogé hiburan, pamayaran, sareng vibrato. Éta tiasa nyandak urang genah. Nanging, upami telepon sélulérna henteu ngagaduhan fungsi tahan cai, sareng teu dihaja ...
    Maca deui
  • Peran sareng kaunggulan sareng karugian tina panguat daya audio

    Panguat daya audio terpadu disebut salaku kasuksésan anu disetél. Fungsi amplifier terpadu nyaéta pikeun nguatkeun kakuatan sinyal listrik anu lemah anu dikirim ku sirkuit panggung payun, sareng ngahasilkeun arus anu cukup ageung pikeun ngajalankeun spéker pikeun ngarengsekeun konvérsi éléktro-akustik ....
    Maca deui
  • Perkenalan singget pikeun amplifier audio

    Panguat audio mangrupikeun alat anu ngarekonstruksikeun sinyal audio input kana unsur kaluaran anu ngahasilkeun sora. Volume sinyal sareng tingkat kakuatan anu direkonstruksi kedah leres-leres, distorsi anu épéktip sareng lemah. Kisaran audio sakitar 20Hz dugi ka 20000Hz, janten panguatna kedah ngagaduhan anu saé ...
    Maca deui
  • Bubuka mesin Karaoke

    Mesin karaoke dibagi kana: mesin karaoke mandiri sareng mesin karaoke online. Dibagi ku tujuan: mesin karaoke komérsial, mesin karaoke bumi 1. Jalma anu resep musik, resep nyanyi, sareng hoyong janten penyanyi populer: Pindah KTV ka bumi, nyanyi sakahayang anjeun, sareng janten anjeun ...
    Maca deui
  • Skala pasar mesin Karaoke di 2021

    Skala pasar industri mesin karaoke di 2021 didasarkeun kana sajumlah ageung panilitian langsung sareng monitoring data anu ngaliput industri utama (kalebet nilai kaluaran sareng kaluaran produk udagan atanapi industri dina waktos anu parantos ditangtoskeun, jst., Dumasar kana populasi, kabutuhan masarakat, ...
    Maca deui
  • Perkenalan mikropon nirkabel

    a. Modél Qualtz LOCked: Éta ngagunakeun osilator kuarsa pikeun ngahasilkeun frékuénsi tetep anu pas sareng stabil pikeun ngirim sareng nampi. Sirkuitna saderhana sareng biayana kirang. Éta mangrupikeun rarancang sirkuit standar mikropon nirkabel ayeuna. Jenis mikropon sareng panarima ieu ngan ukur tiasa ...
    Maca deui
  • Babagian frékuénsi mikropon nirkabel

    Sakumaha seueur bédana antara bagéan V sareng bagéan U tina bagéan nirkabel mikropon U sareng bagéan V nganggo frékuénsi transmisi sinyal radio anu béda. Éta sadayana pita frékuénsi radio amatir. Pita UHF mangrupikeun pita frékuénsi luhur pisan sareng frékuénsi pusat 145 MH ...
    Maca deui
  • aplikasi panguat Bluetooth

    1. adaptor panguat Bluetooth sareng sababaraha interface USB interface: flash disk type, Mini Key type, tilepan type, box. Dipaké dina komputer Windows kalayan palabuhan USB sareng Mac sareng Mac OS X. Salaku conto, Sony PCGA-BA1, leutik sareng imutna, ngan ukur beuratna 5g, lampu indikator dina buntutna ngagenclang lampu biru ...
    Maca deui
  • Perkenalan pikeun panguat Bluetooth

    Panguat Bluetooth mangrupakeun jinis téknologi transmisi jaringan nirkabel. Dina waktos éta, téknologi nirkabel parantos lami, sareng sawatara diantarana ogé parantos lebet kana tahap anu déwasa. Salaku conto, téknologi infra red tiasa dipendakan dina sababaraha produk éléktronik konsumén sapertos home a ...
    Maca deui
  • Pamuter Karaoke

    Kiwari, beuki seueur jalma nganggo pamaén karaoke modéren pikeun meredih tekanan dina damel sareng diajar kahirupan. Sababaraha jalmi aya di KTV, tapi seueur jalma resep nyanyi di bumi, anu henteu ngan ukur merenah tapi ogé langkung saluyu sareng kahoyong masarakat pikeun ngahibur pangaruh audiovisual. Pamaén Karaoke ...
    Maca deui
  • What is amplifier?

    Naon panguat?

    Peralatan Karaoke salian ti spéker, alat musik penting pisan, kualitas panguatna sorangan ogé penting pisan. Fungsi KTV kedah digabungkeun sareng ukuran kamar anjeun sareng bahan hiasan. Daérah anu béda dina kamar kedah nganggo panguat listrik anu béda. Perhatoskeun ...
    Maca deui
  • Live Singing

    Nyanyi Langsung

      Stan kami di Canton Fair sareng Hongkong Electronics Fair  
    Maca deui
  • What is karaoke?

    Naon karaoke?

    Ngaran karaoke asalna tina kecap Jepang "kekosongan" sareng "orkestra". Gumantung kana kontéks na, karaoke tiasa hartosna jinis tempat hiburan, nyanyi ka backtrack, sareng alat pikeun ngaréproduksi backtracks. Henteu masalah kontéks na, urang salawasna ngagambarkeun mikropon, lampu caang ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4